AC: Brotherhood'un DLC'sinden Görüntüler

Oyunun görselleri yine oldukça iyi görünüyor
27.02.2011 10:39 Alkan Adakaner


     Ubisoft bir süre önce Assassin's Creed: Brotherhood'un yeni indirilebilir içeriği The Da Vinci Disappearance'ı duyurmuştu. İşte bu DLC'nin yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Xbox Live ve Playstation Network'te satışa çıkacak olan bu DLC ile oyunumuza çok sayıda yenilik geliyor. Öncelikle Ezio'nun Leonardo'yu Hermeticist'lerin (kendilerini insanoğlunun dönüşümüne adamış bir yeraltı kültü) elinden kurtardığı senaryo moduna ait bir içeriğin bulunacak.
 
    Senaryo modunun yanı sıra oyunun multiplayer kısmına da 1 yeni harita, 4 karakter ve 2 oyun modu geliyor. Xbox Live'da 800 puana, PSN'de ise 10 dolara satılacak indirilebilir içeriğin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Bu DLC ile ilgili ayrıntılı bilgileri önceki haberimizde, yeni ekran görüntülerini ise aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler