AC: Brotherhood'un İlk DLC'si Yolda, Hem de Bedava

24.11.2010 20:53 Levent Polater

 

acbrotherhood

 

    Ubisoft, geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Assassin's Creed: Brotherhood için 'Animus Project Update 1.0' adlı ilk DLC'yi duyurdu.
 
    Bu güncelleme sayesinde oyuna yeni bir oyun modu ve multiplayer için yeni bir harita eklenecek. Ayrıca Advanced Alliance modu orjinal Alliance modunun hedef tanımlama ve nişan alma kısımlarını daha da zorlu bir hale getirecek.
 
    Oyuna eklenen yeni harita ise, Fransa, Normandy'de yer alıyor. Dar sokaklar, bol katmanlı yapılar ve dev bir saat kulesi bu haritayı oluşturan temel özellikler. 
 
     14 Aralık'ta çıkışını yapacağı belirtilen bu DLC'nin Xbox Live PSN için duyuruldu. İşin en güzel tarafı ise bedava olacak olması. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 16 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 35 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler