ARK: Survival Evolved, Tam Çıkışını Yaptığında Bu Kadar Çok Güncellenmeyecek

07.09.2015 09:40 Tunahan Başol


     ARK: Survival Evolved'un bu kadar çok satmasının ve beğenilmesinin bir nedeni de sık sık çıkan güncellemeler. Her güncellemeyle oyuna önemli içerikler ekleyen geliştiriciler, ne yazık ki oyun tam çıkışını yaptıktan sonra bu kadar sık güncelleme çıkartmayı düşünmüyor.
 
     Oyunun kreatif direktörlerinden Jesse Rapzcak "Oyunun çıkışına doğru güncellemelerimizin hızı bayağı bir düşecek, ARK'ın son halini alması için çabalarken yeni şeyler eklemek istemiyoruz. Bir yavaşlama göreceğiz. Önümüzdeki yılın başlarında oyunun normal alpha ve beta sürümlerini hazırlamayı hedefliyoruz, böylelikle çıkış için çok fazla seçeneğimiz olacak." açıklamasını yapıyor.
 
     Bu durumun oyuncuları kötü etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü belli bir süre sonra oyuncular artık yeni içerik yerine bitmiş bir oyun isteyeceklerdir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler