ARK: Survival Evolved'ın Split-Screen Özelliğini Nihayet Geliyor

22.01.2016 13:48 Ömür Gencer


     Hayatta kalma türünün son zamanlardaki en iyi temsilcisi ARK: Survival Evolved, PC'den sonra bildiğiniz gibi Xbox One'a gelmişti. Geliştirici ekip oyunun Xbox One sürümü için gelecek yeni özelliği duyurdu.
 
      Yapımcı Wildcard, yayınlanacak v731.0 güncellemesiyle ARK: Survival Evolved'a split-screen özelliği geleceğini açıkladı. Bu özellikle birlikte aynı ekran üzerinden iki farklı oyuncunun co-op olarak oynaması mümkün oluyor. 
 
      Şimdilik split-screen özelliğinin yanında oyuna ne gibi yenilikler geleceği belirli değil. Split-screen özelliğinin local olduğu kadar online multiplayer'ı da destekleyeceğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler