ARK: Survival Evolved'un Toplam Satışları 2 Milyonu Geride Bıraktı

09.10.2015 13:31 Ömür Gencer


       Steam Erken Erişim çıkışından bu yana Steam'in en ünlü oyunları arasında yer alan ARK: Survival Evolved'ın satış rakamları paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre oyun Haziran'da Steam Erken Erişim çıkışını yaptığı andan itibaren toplamda 2 milyondan fazla satmış. Herhangi bir bağımsız yapım için oldukça başarılı olan bu rakamın, oyun tam sürüm olarak çıkış yaptıktan sonra çok daha artacağını söyleyebiliriz.
 
        Oyunun bu kadar sevilmesinde, yapımcı ekibin her geçen hafta ARK: Survival Evolved'a yeni içerikler eklemesinin büyük payı var. Oyunun 2016 yılında PlayStation VR desteğiyle birlikte PS4'e ve Xbox One'a geleceğini hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler