ARK: Survival Evolved'un Xbox One Oyuncu Sayısı PC'den Büyük!

30.12.2015 12:22 Talha Aynacı

 
      Xbox Game Preview kapsamında erken erişim olarak adlandırdığımız sistemin bir benzerini Xbox One platformuna geldi. Peki sisteme dahil olan oyunlar ne kadar ilgi görüyor? ARK: Survival Evolved için her şeyin iyi gittiğini söyleyebiliriz.

Yapımcı stüdyo Wildcard'ın kurucularından Jesse Rapzcak yaptığı açıklamada günlük Xbox One oyuncu sayısının PC platformundan daha fazla olduğunu dile getirdi. Bu açıklama oldukça dikkat çekici çünkü ARK: Survival Evolved hem Steam'in en çok satanları listesinde üst sıralarda hem de anlık 55.000'e yakın oyuncusuyla en çok oynananlar.
 
Bunun sebebini Steam'de benzeri pek çok temada oyunun seçenek listemizde yer alırken konsolların bu konuda kıt olmasına yormak doğru olacaktır. Üstelik zombilerin havası sönerken dinazorlara olan ilginin arttığı da bir gerçek.
 
Haziran 2016'da tam sürüme ulaşacak olan ARK: Survival Evolved o döneme kadar PC gibi Xbox One için de ortalama 2 haftada bir çeşitli güncellemelerle desteklenecek:
 
"Bu güncellemelerle birlikte split-screen desteği, gamepad kişiselleştirmesi, arayüz iyileştirmeleri, mevcut oyun modlarında düzeltmeler ve dengelemeler gibi içerikler sağlayacağız." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler