ARK: The Survival Of The Fittest'in Konsol Sürümleri Ertelendi

31.01.2023 15:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Studio Wildcard tarafından oyunculara sunulan dinozor temalı hayatta kalma oyunu ARK: The Survival Of The Fittest'in konsol sürümleri ertelendi. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S'de piyasaya sürülmesi planlanan oyun artık ileri bir tarihte çıkış yapacak.
 
Konsol sürümünde performansı etkileyen büyük bir sorun mevcut 
 
 
 
Geliştirici ekip Studio Wildcard, oyunun konsol sürümünde performansı etkileyen kritik bir hatanın mevcut olduğunu açıkladı. Ark: Survival Evolved'in resmi Twitter hesabında yayınlanan bu açıklama sonrası oyunun ertelendiği duyuruldu.
 
Studio Wildcard ekibi erteleme ve sorun hakkında şunları belirtti: "Ark: Survival Of The Fittest'i mümkün olan en kısa sürede yayınlamayı planlıyoruz. Öte yandan en iyi oyuncu deneyimini sizlere sunmak istiyoruz." 
 
Geliştirici ekip sorun aşıldıktan sonra net bir çıkış tarihini duyuracağını da açıkladı. Bahsedilen hata düzeltilirse Survival Of The Fittest'in konsol sürümü en geç 5 Şubat Pazar gününe kadar gelebilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler