Age of Empires IV Duyuruldu

21.08.2017 23:07 Gazali Çetinkaya

 
 
   Age of Empires IV, Gamescom 2017 esnasında Microsoft tarafından resmi olarak duyuruldu.
 
   Oyun, Company of Heroes ve Dawn of War serisinin yapımcısı Relic Entertainment tarafından PC için geliştiriliyor.  
 
   Microsoft Studios Yaratıcı Yönetmeni Adam Isgreen,
 
"İmparatorluğu büyütmeye devam etmekten ve Relic Entertainment ile Age of Empires serisi için yeni bir oyun üzerinde çalıştığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Relic Entertainment, yüksek kalitede gerçek zamanlı strateji oyunları yaratma konusunda çok zengin bir tecrübeye sahiptir. bu da onları Age of Empires IV'ü geliştirmek için ideal partner yapıyor.
 
Relic Entertainment ile birlikte çalışacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız ve onların Age of Empires serisine yapacakları eşsiz ve heyecan verici katkıyı görmeniz için sabırsızlanıyoruz. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca Age of Empires serisine sadık kalan hayranlarımıza çok teşekkür ediyoruz ve serinin yeni oyununu sizlere getirmek için sabırsızlanıyoruz. Gelecekte oyun hakkında paylaşacağımız çok şey olacak, AgeOfEmpires.com'u takipte kalın."
 
   Çıkış tarihi ve detaylar henüz paylaşılmadı. 
 
   Microsoft ayrıca Age of Empires: Definitive Edition çıkış tarihini duyurdu ve ikinci ile üçüncü oyun için de Definitive Edition yapılacağını doğruladı. Age of Empires: Definitive Edition çıkış tarihi haberine buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Age of Empires IV duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires IV Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler