Aksiyon RPG Bloody Spell 16 Ocak'ta Erken Erişime Açılacak

30.12.2018 23:20 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Elong Games, hızlı tempolu aksiyon rol yapma oyunu Bloody Spell'in 16 Ocak'ta Steam üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Bloody Spell 5 kişi tarafından iki yıldan fazla bir süredir geliştiriliyor ve 8-12 ay arasında erken erişimde kalması planlanıyor. Erken erişim sürecinde 2 büyük harita bulunacak ve oyuncular yaklaşık 3 - 4 saat arasında bir oynanış süresi ile final boss'una ulaşabilecek.
 
Oyunun tam sürümü sekiz büyük harita, yeni silah tipi, yeni ekipman ve aksesuarlar, yeni çeteler, yeni canavarlar, yeni yetenekler, yeni ara sahneler ve senaryolar, yeni mini oyunlar, yeni kontrol edilebilir roller, yeni fon müziği ve çok oyunculu mod içerecek.
 
Oyunun detaylarına, ekran görüntülerine ve sistem gereksinimlerine Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler