Aksiyon RPG Warhammer: Chaosbane Konsollar ve PC için Duyuruldu

01.06.2018 23:01 Gazali Çetinkaya

 
   Bigben, Games Workshop ve Eko Software Warhammer Fantasy dünyasında geçecek ilk aksiyon rol yapma oyunu Warhammer: Chaosbane'i konsollar ve PC için duyurdu.
 

Oyun, How to Survive 1 ve 2 oyunları ile hack’n slash türünde büyük bir yetenek gösteren ve bu seriyle milyonlarca oyuncuyu büyüleyen Fransız oyun stüdyosu Eko Software tarafından geliştiriliyor.

Warhamamer: Chaosbane Warhammer Fantasy dünyasında geçecek olan ilk aksiyon rol yapma oyunu olacak. Oyun savaşlar karşısında harap olmuş karanlık ve kanlı bir kıta olan Eski Dünya'da geçecek.
 
Warhammer: Chaosbane'de oyuncular insan, high elf, wood elf ya da dwarf olarak Eski Dünya tarihinin ortasına atlayacaklar ve lanetli Prag şehri ve Nuln gibi çeşitli ikonik yerleri keşfedebilecekler.

 
   İlk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: Chaosbane Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eko Software Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler