Aktör Max von Sydow 90 Yaşında Hayatını Kaybetti

09.03.2020 16:18 Gazali Çetinkaya

 
İsveçli ünlü aktör Max von Sydow 90 yaşında hayatını kaybetti.

En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Max von Sydow; The Exorcist, Minority Report, Star Wars: The Force Awakens dahil olmak üzere 100'den fazla projede rol aldı. Game of Thrones'ta üç gözlü kuzgun rolünü üstlendi.
 
Max von Sydow oyun sektöründe de yer aldı. The Elder Scrolls V: Skyrim'de Esbern karakterini seslendirdi. Ayrıca The Elder Scrolls V: Skyrim'in duyuru fragmanının anlatıcılığını üstlendi.
 
Bunların yanı sıra Ghostbusters: The Video Game'de Vigo the Carpathian ve Lego Star Wars: The Force Awakens'ta Lor San Tekka karakterlerini seslendirdi.
 
Yönetmen Edgar Wright, Max von Sydow ile ilgili olarak "70 yıldır sinema sektöründe bulunan ikonik kişilik hep bizimle berabermiş gibiydi. Bergman ile uluslararası filme bakışı değiştirdi, İsa'yı oynadı, şeytanla savaştı HOT HAIL düğmesine bastı, sessiz performansıyla Oscar'a aday gösterildi. Bir tanrı." dedi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Dk önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler