Skyrim'deki Winterhold Bölgesini UE5'te Gösteren İlgi Çekici Video Yayınlandı

12.11.2023 14:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Leo Torres adlı içerik üreticisi açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim'i temel alan bir video yayınladı. Bu videoda Winterhold bölgesi Unreal Engine 5'e aktarıldığını görebiliyor ve potansiyel olarak yeni nesil bir Skyrim'in nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor.
 
İlgi çekici detaylarla beraber hayranlara hitap ediyor
 
 
 
Leo Torres bu haritayı NVIDIA RTX 3060Ti ekran kartıyla beraber Unreal Engine 5.3.2 sürümünde oluşturdu. Burada üçüncü taraf modeller ve özel asset'ler kullanıldı. Açıklanan bilgiler arasında özel asset'ler için Blender programının kullanıldığı yer alıyor.
 
Leo Torres, Unreal Engine 5 üzerinde Skyrim'in ilgi çekici görünmesini sağlamaya çalıştığı tek projesi bu değil. Bunu daha önce de yapmıştı. Nitekim Nisan 2023'te Unreal Engine 5'te Whiterun'un bir videosunu paylaştı. Daha sonra Ekim ayında Solitude'u yeniden canlandırdı. 
 
Sanatçı son olarak Winterhold'u çok daha gerçekçi ve oyunun hikayesine uygun bir şekilde oluşturduğunu da aktardı.  
 
İşte yeni video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler