Fan Yapımı TES IV: Oblivion Remake için 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

06.11.2023 11:20 Mehmet Tandoğan

 
 
The Elder Scrolls V: Skyrim'de birçok çalışmasıyla beraber ön plana çıkan mod ekibi, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake için 25 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Bu videoda hayaletler ve bunun yanı sıra yeni ortamlara kadar yeni eklemeler yer alıyor. Aynı zamanda bir Oblivion görevini de gösteriyor.
 
The Elder Scrolls IV: Oblivion'un yeni sürümü geliyor
 
 
 
Skyblivion adlı bu yeniden yapım The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı yeni nesil oyuncularla buluşturmayı ve serinin uzun süredir hayranlarını yeniden karşılamayı hedefliyor. Bu ilgi çekici mod hem Skyrim Legacy Edition'da hem de Skyrim Special Edition'da çalışıyor.
 
Skyblivion adlı fan yapımı mod çıkış yaptığında hangi içerikleri kurmak istediğinizi tamamen siz seçebileceksiniz. Çevre Düzenleme, İç Mekanlar, Şehir iyileştirmeleri ve Silahlar/Zırh gibi unsurları kurup kurmamak tamamen size kalmış durumda. Bu da oyunculara birtakım özgürlükler sunacak.
 
Geliştirilme aşamasında olan Skyblivion modunun 2025 yılında piyasaya sürülmesi hedefleniyor.
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler