Bethesda'nın Yeni Oyunu The Elder Scrolls: Castles için Ön Kayıtlar Açıldı

18.01.2024 19:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Skyrim ve Fallout Shelter gibi yapımların arkasındaki geliştirici Bethesda tarafından geliştirilen The Elder Scrolls: Castles, ön kayıtlara şu anda açılmış durumda. Kendi hanedanlığımızı ve kalemizi kurabileceğimiz, bölge kontrolü elimize alabileceğimiz yapım yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Hem Android hem de iOS cihazlar için mevcut olacak 
 
 
 
Hanedanlığımızı inşa edebileceğimiz ve gelecek nesilleri şekillendirebileceğimiz yapımda, gerçek hayattan esinlenilen çeşitli mekanikler bulunuyor. Her günün tam bir yılı kapsadığı ve krallığınızın gelişimine katkı sağladığını yapımda, halkınızı eğitebiliyor, halkınızın iyi olmasını sağlayacak hamleler yapabiliyor ve hakimiyet için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz.
 
Çeşitli kararlar alabileceğiniz ve komşu krallıklarla beraber ilişkilerinizi düzenleyebileceğiniz oyunda, yiyecek tedarik etmek, diplomasi ile beraber diğer krallıklara yardımcı olmak ve refah içinde yaşamak için farklı hamleler gerçekleştirmek oldukça önem arz ediyor. Hem iOS hem de Android için çıkış yapmaya hazırlanan oyunun ön kayıtlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 21 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 36 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler