The Elder Scrolls V: Skyrim 2024'te Yeni Nesil Fan Yapımı Moda Kavuşacak

09.01.2024 16:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yılların eskitemediği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir mod yolda. 2024 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanan bu mod oyunu tamamen yükseltmeyi hedefliyor ve yeni nesil bir deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Yeni mod oyunun sistemini bir hayli yükseltmeyi planlıyor 
 
 
 
Nolvus adlı mod paketinin geliştiricisi şu anda yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Nolvus V6 ile beraber Skyrim oyununa büyük geliştirmeler geliyor. PC sürümü için geliştirilen bu paket ile beraber 2011 yılının grafikleri 2024 yılına ulaşıyor.
 
Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi bazı animasyonların o kadar da akıcı olarak gözükmüyor ve belli başlı çeşitli sıkıntıların olduğunu da belirtebiliyoruz. Elbette bu çok normal. Ancak bunun dışında bu tarz projeler oyunu tekrardan oynanacak duruma getiriyor ve hayranlar tekrardan oyuna dönüş yapabiliyor.
 
Yeni nesil yapımı modun ne zaman çıkış yapacağına dair şu anda herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler