Allods Online MetuCon’daydı

30.04.2012 16:11 Ersin Kılıç


     ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğunun düzenlediği METUCON, bu yıl ODTÜ yerleşkesinde 21-22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. MSI’ın bilgisayar sponsoru olduğu etkinlikte 1000’e yakın client dağıtıldı ve 100'den fazla oyuncu ilk kez oyunu deneme şansını elde etti. 
 
     En hızlı 6. seviye olan ilk 5 kişiye ise, 22 Nisan akşamı düzenlenen METUCON Kostüm Partisi'ne giriş biletleri hediye edildi. Etkinliğe katılan tüm oyunculara Allods Online maceralarını çok daha keyifli yaşayabilmeleri için oyun içi hediyeler dağıtıldı. Yeni oyuncular kadar deneyimli oyuncuların da standı ziyaret ettiği ve oyunculara yardımcı olduğu, bol sohbetin döndüğü, izleyicilerin özellikle yarışmalar esnasında arttığı çok eğlenceli ve sıcak bir etkinlik gerçekleştirildi.

     Yeni bir Allods Online etkinliğinde tekrar görüşmek üzere!
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allods Online Platformlar: PC Geliştirici: mail.ru Dağıtıcısı: gPotato Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler