Alone in the Dark Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

06.09.2023 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Pieces Interactive'in üstlendiği Alone in the Dark reboot ertelendi. Oyun önceden planlanan 25 Ekim çıkış tarihinden 16 Ocak 2024'e kaydırıldı. Yeni sürüm, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve GOG üzerinden PC için mevcut olacak.
 
Ekip erteleme hakkında açıklama yaptı
 
 
 
Bir süre ileriye atılan Alone in the Dark için THQ Nordic bir basın bülteninde şunları aktardı "Amacımız Alone in the Dark'ın destansı bir şekilde çıkışını gerçekleştirmek. Sizlere gerçek bir deneyim sunmak adına daha fazla odaklanmayı istiyoruz. Sizlere en iyisini sunmak için tüyler ürpertici korku oyunun dehşetini 16 Ocak 2024'te ortaya erteliyoruz. Bu süreç zarfında oyun deneyimini titizlikle elden geçirecek aynı zamanda içerisinde kaybolacağınız bir atmosfer oluşturacağız.”
 
Psikolojik korku ve klasik hayatta kalma korku oyunu Alone in the Dark'ın yeniden uyarlamasında Güneye Ait Gotik öğeler buluşuyor. 1920'lerde geçen oyunda gerçeklik, gizem ve deliliğin birleştiği bir yere adım atıyorsunuz. Oyunda ek olarak sorgulama yapacağınız bir yapı yer alıyor. Oyun içerisinde kime güveneceğinizi, kime inanacağınızı tamamen siz belirliyorsunuz. 
 
90'ların klasik kült korku oyununa bir aşk mektubu olan Alone in the Dark yeniden uyarlamasında Dercete Manor'ı keşfediyorsunuz. 
 
Oyun içi karakter animasyonları ve duyguları
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alone in the Dark: Illumination Platformlar: PC Geliştirici: Pure Dağıtıcısı: Atari Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler