Alone in the Dark için 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

09.11.2023 20:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pieces Interactive, Alone in the Dark için "Looking for Jeremy" adlı yaklaşık sekiz dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Video içerisinde karakter animasyonları, ortamlar, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Alone in the Dark önümüzdeki yıl geliyor 
 
 
 
Yayınlanan oynanış videosuyla beraber oyunun yapısına dair birçok detayı öğreniyoruz. Nitekim burada gizemli bir mektup alan Emily ve Özel Dedektif Edward, açıklanamayan olayları ortaya çıkarmak ve Jeremy'yi bulmak için Derceto Malikanesi'ne geldiğini görebiliyoruz. Bu oyunda kime güveneceğimiz, neye inanacağımız ve bundan sonra ne yapacağımız tamamen bize bağlı diyebiliriz.
 
Alone in the Dark PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve GOG üzerinden PC için 16 Ocak 2024'te çıkış yapacak. 90'ların klasik kült korku oyununa bir aşk mektubu olan bu Alone in the Dark yeniden uyarlamasında Dercete Malikanesi'ne tekrardan uğruyoruz.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alone in the Dark: Illumination Platformlar: PC Geliştirici: Pure Dağıtıcısı: Atari Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler