Alone in the Dark Reboot Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

07.12.2023 19:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pieces Interactive, Alone in the Dark'ı daha önce planlanan 16 Ocak 2024 çıkış tarihinden 20 Mart'a erteledi. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve GOG üzerinden çıkış yapacak.
 
Reboot sürüm oyuncuları memnun etmek istiyor
 
 
 
Geliştirici ekip bu erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve yaklaşan hayatta kalma korku oyunu hakkında şunları aktardı: “Hayatta kalma korku oyunu Alone in the Dark, zorlu bir geliştirme süreci içerisindeydi. Başlangıçta Ocak 2024 tarihinde çıkış yapması planlanan bu oyun Noel Tatili nedeniyle ertelenmek durumunda kaldı. Şimdi ise yeni çıkış tarihimizle beraber oyunu sizlere ulaştırmak istiyoruz. Herhangi bir sıkışıklık olmaması açısından bu tarihi uygun buluyoruz.”

Yeniden düzenlenmiş sürüm içerisinde topluluğun beklentilerinin karşılanması hedefleniyor ve bununla beraber üst düzey bir yapının sunulacağı söyleniyor. 90'lı yılların klasik korku oyunlarına bir dönüşü simgeleyen bu yapım içerisinde orijinal oyunda yer alan malikaneye tekrardan geri dönüş yapıyor ve burada yer alan maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alone in the Dark: Illumination Platformlar: PC Geliştirici: Pure Dağıtıcısı: Atari Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 18 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 33 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler