Apex Legends Cross-Play Betası 6 Ekim'de Başlıyor

01.10.2020 19:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın cross-play beta testinin 6 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinde başlayacağını duyurdu.

Apex Legends bu sonbaharda Switch ve Steam'e gelecek ve bu platformlarda da cross-play desteklenecek.

Cross-play beta katılımcıları diğer tüm platformlardaki oyuncuları arkadaş olarak ekleyebilecek ve parti oluşturabilecek. Oyun içi sohbet cross-platform partilerinde desteklenecek fakat cross-platform ilerlemesi betada desteklenmeyecek.

Cross-play özelliğinin varsayılan eşleştirme ayarı konsol ve PC oyuncularını ayrı tutacak. Cross-platform partileri PC'ye özel olacak ve bu sayede PC oyuncuları konsol maçlarına dahil olamayacak fakat konsol oyuncuları isterlerse onlarına maçlarına girebilecek. Oyuncular cross-play özelliğini tamamen kapatma seçeneğine sahip olacak fakat bu durum oyuncu bulma süresini epey bir artırabilir çünkü sadece özelliği kapatmış oyuncular birbirleriyle eşleştirilecek.

Electronic Arts ve Respawn Entertainment ayrıca 6-20 Ekim tarihleri arasında sürecek yeni sınırlı süreli etkinlik Flashpoint'i duyurdu. Bu etkinlikte can iyileştirici öğeler olmayacak ve onun yerine oyuncular Kings Canyon haritasında Flashpoint adı verilen alanların içinde durarak sağlıklarını ve kalkanlarını yenileyebilecek. Etkinlik beraberinde 24 adet yeni sınırlı süreli kozmetik içerik de getirecek.

Daha fazla bilgi için playapex.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 13 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler