Apex Legends'de Yer Alan Seer Karakterinin Gücü Düşürülecek

09.08.2021 10:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni karakter Seer, Apex Legends'e Emergence güncellemesiyle beraber dahil oldu. Seer, heyecan verici bir dizi beceri ve yetenekle oyunculara eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Ancak şimdiye kadar alınan ve bildirilen sonuçlara göre Seer'in biraz fazla güçlü olduğu belirtiliyor. Bu konu da oyuncu topluluğu hemfikir görünüyor.
 
Bu durum Reddit AMA Oturumunda belirtildi. Respawn'da Seer'in bazı dengeleme değişikliklerine ihtiyacı olduğu konusunda hemfikir.
 
Yeni denge güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir tarih verilmemiş olsa da Respawn, bunun yakında geleceğine ve oyuncuların sezon ortasını beklemek zorunda kalmayacaklarına dair bir söz verdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler