Apex Legends'ın Steam'deki Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 198.235'i Gördü

01.03.2021 11:22 Gazali Çetinkaya

 
Respawn Entertainment'ın oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı 27 Şubat'ta 198.235'i gördü.

Oyunun Steam'de şimdiye kadar ulaştığı en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı.
 
Apex Legends PC'de 18 boyunca Origin'e özel kaldıktan sonra 5 Kasım 2020'de Steam'e geldi. Oyun Steam'de Şubat ayında, Ocak ayına kıyasla ortalama 70 bin daha fazla oyuncuya sahipti. Şubat ayında oyunun sekizinci sezonu sunuldu. Yıl dönümü koleksiyon etkinliği de 2 Mart'a kadar sürecek.
 
Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısına göre en popüler oyunlar listesinde şu anda beşinci sırada ve Twitch'te en çok izlenen oyunlar listesinde de ilk 10 sırada yer alıyor.
 
Apex Legends'ın oyuncu kitlesi yakında daha genişleyecek. Oyun PlayStation, Xbox ve PC'den sonra 9 Mart'ta Switch'e geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler