Ark: Survival Evolved 5.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

08.08.2016 09:28 Gazali Çetinkaya

 
   Bağımsız yapımcı Studio Wildcard'ın geliştirmiş olduğu co-op oynanışa ve hayatta kalmaya odaklanan multiplayer oyunu Ark: Survival Evolved'un satış rakamları paylaşıldı.
 
   MCV'ye konuşan Studio Wildcard'ın kurucularından Jeremy Stieglitz, Ark: Survival Evolved'un 5.5 milyon oyuncu sayısına ulaştığını açıkladı. Satışların 1.5 milyon adetinin Xbox One, 4 milyon adetinin ise PC üzerinde gerçekleştiğini söyleyen Jeremy Stieglitz bunun beklenmedik bir başarı olduğunu da ekledi. 
 
   Ark: Survival Evolved ilk olarak Steam üzerinde 3 Haziran 2015 tarihinde erken erişimi açılmıştı daha sonra 2015 Aralık ayında oyun Xbox One için de gelmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 47 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler