Ark Survival Evolved: Summer Bash 2021 Güncellemesi Yayında

01.07.2021 11:10 Umut Tandoğan

 
 
Yaz başladı ve Ark: Survival Evolved, yıllık Summer Bash etkinliğini başlattı. Yeni yaz etkinliğinde yeni kozmetikler ve Chibi Evcil Hayvanlarla dolu olacak. Bu etkinlik 30 Haziran'dan 14 Temmuz'a kadar sürecek.
 
Güncelleme bir sürü yeni görünüm, ifade, öğe ve chibi evcil hayvanı içeriyor. Oyuncular, etkinliği bir kodla manuel olarak etkinleştirebilir ve ardından tüm yeni öğeleri oluşturabilir. Yeni çıkan Chibi'nizle ve yepyeni T-Rex kıyafetinizle sahilde dinlenmeye hazırlanın.
 
Ayrıca resmi Ark sunucularında hasat, evcilleştirme, yetiştirme ve daha pek çok konuda 3x XP dahil olmak üzere çeşitli sunucularda artırılmış XP vardır. Daha fazlasını öğrenmek için resmi Ark: Survival Evolved web sitesine göz atın.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler