Ark: Survival Evolved İçin 2 Bölümden Oluşan Eklenti Paketi Duyuruldu

09.08.2019 14:35 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Studio Wildcard'ın yaptığı bağımsız yapım Ark: Survival Evolved'dan 2 bölümlük "Genesis" isimli eklenti paketi; PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Aralık ayında ise gelmesi planlanıyor.
 
ARK: Survival Evolved; Genesis eklentisiyle oyunun, Scorched Earth, Aberration ve Extinction'dan sonra, dördüncü ve beşinci ücretli eklenti paketini sunacak. Genesis'in ilk haritası; yeni karlı dağ, aktif volkan ve su biyomlarını içerecek ve her bir harita kendi yaratıklarını barındıracak. Örneğin; volkan, Lava Lizard adını taşıyan yeni bir yaratığa ev sahipliği yapıyor ve bu canavar neredeyse bir Trex büyüklüğünde olacak. 
 
Genesis ek paketinin, ilk bölümünün 2019 Aralık'ta gelmesi planlanıyor. İkinci bölümünün ise gelecek kış gelmesi planlanıyor. Oyun şu anda Steam'de % 65'lik bir indirimle satılıyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz ve duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler