Arkham City'de Joker Kendini Gösterdi!!

Joker'in canı boş zamanlarda fazla sıkılmışa benziyor.
23.09.2011 18:26 Ersin Kılıç


     Sabah saatlerinde ofisimize gelen materyalleri ile yüzümüzü güldüren ve geçtiğimiz dakikalarda gold olduğu, yani tamamlandığı haberi ile sevincimizi ikiye katlayan Batman: Arkham City için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Bu tanıtım videosunda baş düşmanlarımızdan Joker'e yer verildiğini görüyoruz. Oyunun ilk tanıtım videosundan sonra bir hayli geri planda kalan Joker, bu videoda adeta çılgın bir şekilde geri dönüyor. Batman'e her zamanki gibi meydan okuyan Joker'in Harley Quinn dışında yeni dostlarının da olduğunu görüyoruz. Özellikle eli balyozlu olan palyanço, bizi baya uğraştıracağa benziyor.
 
     PC için Kasım ayına ertelenen ve konsollar için 18 Ekim'de Kuzey Amerika, 21 Ekim'de ise Avrupa çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler