ArmA 2 Modu DayZ, Yamalandı

05.02.2013 10:54 Tunahan Başol


     Şu sıralar bağımsız sürümünü beklesek de DayZ moduna ilgi hala büyük. Çok büyük bir kiyleyi kendine bağlamayı başaran bu mod için yeni bir güncelleme yayımlandı.
 
     Yamayla birlikte yeni yiyecekler ve silahların oyuna eklendiği söylenmekte. Ayrıca artık nadir de olsa virüs kapıp ölme riskiniz bulunuyor. Bunun yanı sıra oyuna 2 yeni araç eklenmiş ve zombiler artık boş araçların içerisinde doğabiliyorlar. Zombiler artık araçlara zarar verebildiği gibi, durduğunuz zamanlarda sizi tutup dışarıya çekebiliyorlar.
 
     Bu yeniliklerin getirilmesi oldukça iyi olmuş diyebiliriz. Umarım arabada giderken oyundaki hatalardan dolayı yanınızda zombi doğmaz. Bu arada DayZ'nin bağımsız sürümünden yeni bir video da bugün yayımlandı. Hemen buradan videoa ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler