Assassin's Creed 2, TGS 09 Videosu Yayınlandı

PC versiyonu 2010 yılına ertelenen oyunun konsol versiyonu daha önce duyurulduğu gibi 20 Kasımda çıkacak.
26.09.2009 00:17 Ersin Kılıç

Ubisoft'un yapımına devam ettiği ve yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Assassin's Creed 2 için Tokyo Game Show 2009'da ilginç bir video yayınlandı.
 
Yayınlanan videoya ilginç dememizin sebebi ise videoda oyunun hikaye kısmı ile alakalı bir çok sahnenin yer almasından kaynaklanıyor. Hatırlayacağınız gibi Ezio'nun ailesinin öldürüldüğü daha önce açıklanmıştı. işte videoda Ezio'nun sevgilisini ve idam edilen ailesini görüyoruz. 
 
Ayrıca diğer Assassin's Creed 2 videolarına nazaran ana kahramanımız ilk kez pelerinsiz olarak bu videoda gözüküyor.
 
Sunumu ile ilk oyunu gölgede bırakacağa benzeyen Assassin's Creed 2'nin yayınlanan Ezio'nun Kaderi isimli videosunu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler