Assassin's Creed IV'ün PS4 Sürümünden Ayrıntılar

Yeni nesilde daha iyi görseller sunulması kaçınılmaz bir şeydi
05.03.2013 09:24 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed IV: Black Flag'in bu nesildeki konsolların yanı sıra yeni nesil konsolumuz Playstation 4 için duyurulması sonrasında en çok merak edilen konu PS4 sürümünün ne gibi farklılıklara sahip olacağı konusuydu. Ubisoft yetkilileri bu konuda bazı açıklamalar yaptı. Carsten Myhill'e PS4 sürümünün grafikleri hakkındaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Çok açık bir şekilde Playstation 4 sürümünün daha etkileyici görüneceğini söyleyebilirim. Konsolun gücü bize son derece güzel şeyler yapma imkanı veriyor."
 
     Yeni nesilde görsel olarak daha iyi görünecek oyunun tek farklılığı da bu değil, Ubisoft'tan Jean Guesdon'ın açıklamaları ise şu şekilde:
 
    "Geliştirilmiş grafikler ve fiziklere ek olarak, yeni nesil sürümlerde oyunculara tek kişilik oyun oynarken bile birbirine bağlı tek kişilik oyun oynuyormuş hissi verecek yeni etkileşim içerikleri sunulacak."
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 14 Dk önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 35 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler