BSC Üyelerine Özel The Elder Scrolls Online Beta Kodları

28.02.2014 12:31 Samet Basri Taşlı


     Çıkışına çok az bir süre kalan Elder Scrolls Online'ı denemek ister misiniz? İsterseniz Skyrim'in karlı diyarlarında yaratık avlayın, veya soğuktan hoşlanmıyorsanız, Morrowind bölgesinde hazinelerin peşinde koşturun.
 
     Daha önce çıkan Elder Scrolls oyunlarında gezdiğiniz diyarları, bu defa arkadaşlarınızla beraber dolaşıp, maceralara atılabileceğiniz The Elder Scrolls Online için son beta etkinliği bu hafta sonu başlıyor. Eğer hala beta anahtarı elde edemediyseniz işte fırsat.
 
     TRADEKS'in katkılarıyla siz BSC okurlarına tam 500 adet, The Elder Scrolls Online beta anahtarı dağıtıyoruz. 
 
     Oyunun beta anahtarını alabilmek için BSC üyesi olmanız gerekiyor. Üye girişi yaptıktan sonra aşağıdaki linke tıklayarak kodunuzu alabilirsiniz. Linke tıkladığınızda gördüğünüz kodlar aynı zamanda mail adresinize de iletilecek. Kodu aldıktan sonra yapmanız gereken ilk adım Elder Scrolls Online sitesine girip bir hesap oluşturmak. Hesabınızı oluşturup, onayladıktan sonra siteye giriş yapıyorsunuz. Hesabınızın ana sayfasında göreceğiniz "REDEEM KEY" düğmesine basıp, gelen ekranda size verilen beta kodunu girebilirsiniz. Bu işlem tamamlandığında oyunun dosyalarını indirin. Oyun indikten sonra, siteye kaydolduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak, Elder Scrolls dünyasındaki maceranıza başlayabilirsiniz.
 
     Beta etkinliği bu gün saat 18:00'de başlıyor. 3 Mart Pazartesi günü saat 06:00 itibariyle sona erecek olan betanın katılımcılarına, oyunun tam sürümünü aldıklarında kullanabilecekleri bir maymun hediye edilecek.
 
     The Elder Scrolls Online beta kodunuzu almak için TIKLAYIN!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 67 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler