Batman: AC Hem Açık-Dünya, Hem de Çizgisel Olacak

27.09.2010 19:52 Levent Polater

 
 
    Son zamanlarda yapılmış en iyi çizgi roman uyarlaması oyunu olan Batman: Arkham Asylum'dan sonra gözler devam oyununun yapılması için tekrar Rocksteady'ye çevrilmişti. Deneyimli firma hatırlanacağı üzere bir kaç ay önce devam oyununu duyurarak müjdeyi vermişti. 
 
     Rocksteady'den Sefton Hill'den bugun bir röportaj neticesinde oyun ile ilgili yeni bilgiler geldi. Merakla beklenen yapımın açık dünya oynanışını benimseyeceğini söyleyen Hill, aynı zamanda oyunun çizgisel de ilerleyeceğini belirtti. 2 zıt kavram bir arada? Şimdiden bunu nasıl yapacaklarını en az ben de sizin kadar merak ediyorum.
 
    Oyunda bir çok yan görev olacağını belirten Hill, sokakları keşfedenlerin oyunda ödüllendirileceğini söyledi. Hill, oyunun ana hikayeden sıyrılacak farklı hikayeleri de içinde kapsayacağını belirtti.
 
    Daha önce Arkham City'nin Arkham Asylum'dan 4 veya 5 kat büyük olacağı söylenmişti. Bu kadar büyük bir alana Rocksteady'nin yan görevler ve sürprizler sıkıştırması gerçekten mantıklı görünüyor. 
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler