Batman: Arkham Asylum 2 Bu Yıl Çıkmayabilir

23.04.2010 08:07 Alkan Adakaner


 
     Batman: Arkham Asylum 2, bu yıl sonunda piyasaya çıkacak diye beklerken  CVG'ye konuşan bir perakendeci oyunun bu yıl çıkamayabileceğini söyledi.
 
       Warner Bros'la Noel öncesi sıkışık takviminde oyunun çıkış tarihi ile ilgili konuştuklarını söyleyen perakendeci, Warner'ın Arkham Asylum 2'yi 2011'in ilk çeyreğinde piyasaya çıkararak sakin bir dönemde maksimum perakende satış pazarı ile oyuncuların aklında daha fazla yer edinme amacında olduğunu söyledi.
 
       Aslında Warner Bros'un böyle bir hamle yapması gayet mantıklı, 2010 yılının sonunda bir çok 
ünlü oyunun arasında oyuncuların aklı Arkham Asylum 2'de olmayabilir. Noel öncesi sınırlı sayıda oyun almak isteyecek kişiler Batman ile diğer oyunlar arasında seçim yapmak zorunda kalacaklar. Halbuki 2011 yılının ilk çeyreğinde piyasaya daha az sayıda oyun çıktığından Arkham Asylum 2 herkesin önceliği olacaktır.
 
      Bu arada Warner Bros. şu ana kadar oyunun çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı, yani  oyun 2011 yılında çıkacak olursa aslında bir erteleme olmayacak, sadece oyunun çıkış tarihi açıklanacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 7 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler