Batman Arkham Knight: The Serious Edition İle Tanışın

12.05.2015 22:31 Hakan Bozdemir

 
     Batman Arkham serisinin dördüncü oyunu olan Batman: Arkham Knight'ın The Serious Edition adında yeni bir paketi ortaya çıktı.
 
     Amazon.com üzerinde ön siparişe sunulmuş olan sürüm içerisinde ana oyun, Batman'in ilk halinin kostümü ve Batman: Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth adlı çizgi roman yer alıyor.
 
     Bu paket sadece Xbox One ve PlayStation 4'te yer alıyor. 23 Haziran'da çıkışını yapacak olan Batman: Arkham Knight'ın 2015'in en büyük oyunlarından biri olması bekleniyor. Arkham serisinde bir ilk olarak Batmobile kullanabileceğimiz için de oyuncular oldukça büyük bir heves içerisindeler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler