Batman Arkham Knight'ın Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama Yapıldı

28.04.2014 01:39 Ömür Gencer

 
     Geçtiğimiz günlerde size Batman serisinin son oyunu Batman Arkham Knight'ın çıkış tarihinin 2015'e ertelendiği söylentisini bildirmiştik. Yeni gelen bir açıklamaya göre bu söylenti, basit bir yanlış anlaşılmadan başka bir şey değil.
 
     WonderCon'da Batman Arkham Knight'ın trailer'ı gösterildikten sonra tahmin edebileceğiniz gibi trailer, izleyicilerden pek çok alkış almış. Tüm bu alkış ve bağırışlardan arasında Batman Arkham Knight'ın bu senenin sonlarına doğru çıkacağı söylenmiş. Ardından ise yeni bir Injustice oyunu için hazır olun denmiş. Bu Injustice oyunu için ise bu yıl çıkmayacak tabiri kullanılmış. Tabii ki heyecandan çığlık çığlığa kalan seyirciler de söyleneni "Batman Arkham Knigt bu sene çıkmayacak" olarak anlamış.

      Yapılan bu düzeltmeyle, beklenen Batman oyununun bu sene çıkacağını öğrenmekle kalmayıp yeni bir Injustice oyununun da geliştirilmekte olduğunu öğreniyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler