Batman: Arkham Knight'ın Yeni Videosu Karşınızda (Güncellendi)

27.04.2015 12:12 Ömür Gencer


       Batman: Arkham Knight'ın beklenen yeni videosu geçtiğimiz saatlerde oyuncuların beğenisine sunuldu. Yayınlanan bu yeni videoda Gotham'ı birbirine katacak Scarecrow, Arkham Knight ve Two-Face gibi kötü karakterleri görürken Batman'in yanında yer alacak Cat Woman ve Nightwing gibi karakterleri de görüyoruz.
 
       Belirtilene göre oyunda yer alacak Dual Play adlı özellikle karakterler arasında geçiş yapabileceğiz. Yani videodan gördüğümüz kadarıyla Batman'in yanında Robin, Nightwing veya Cat-Woman gibi karakterlerin kontrolünü elimize alabileceğiz. 
 
      Batman: Arkham Knight; PC, PS4 ve Xbox One için 23 Haziran'da oyuncularla buluşacak. Bahsettiğimiz yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler