Battlefield 1, DICE Tarihinin En Büyük Çıkışını Yapan Oyunu Oldu

08.11.2016 00:51 Gazali Çetinkaya

   Bu yılın en çok konuşulan yapımlarından birisi olan Battlefield 1, daha öncesinde yaptığı açık beta ile Electronic Arts tarihinin en büyük betası olmayı başarmıştı. Şimdi ise Birinci Dünya Savaşı temalı bu FPS oyunu yeni bir rekora daha imza attı.
 
  Yapılan açıklamaya göre de Battlefield 1, DICE tarihinin en büyük çıkışını yapan oyunu oldu. Ayrıca bir diğer detaya göre Battlefield 1 sadece bir hafta içerisinde 59 milyon saat oynandı.
 
   DICE ekibinden Jonas Elfving'in paylaştığı teşekkür mesajına ve oyun ile ilgili diğer tüm istatistiklere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
"Vay be. Battlefield 1 yayınlandığından beri meşgul gibi görünüyorsunuz. Aşağıdaki infografikte savaş alanında geçirdiğiniz bir haftada katkıda bulunduğunuz bazı inanılmaz istatistikleri göreceksiniz. Gösterdiğiniz ilgiden ve müthiş desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederiz. Hadi istatistikleri geliştirmeye devam edelim."
   
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yaptı ve şu anda belirtilen bu platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 24 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler