Battlefield 4, Günümüz Savaşlarını İşleyecek

13.08.2012 16:49 Talha Aynacı

 
   Battlefield, 1942 ile oyun dünyasına giriş yapmış ve 2. Dünya Savaşına götürmüştü bizleri. Ardından pek çok farklı zaman diliminde geçen, hatta bizi 2142 yılına dahi götüren Battlefield yeni oyununda modern zamanlara sadık kalacak.
 
   Gamescom 2012 fuarından oyunun hayranlarına seslenen DICE genel menajeri Karl Magnus Troedsson, Battlefield 4'ün günümüzde geçeceğini onayladı ve Battlefield 2 ve Battlefield 3 arasındaki zaman dilimine (6 yıl) kıyasla Battlefield 4'ün daha çabuk ortaya çıkması konusuna değindi:
 
"Serinin nasıl ilerleyeceği konusunda bize ilham olan pek çok şey var. Hayranlardan gelen her türlü geri dönüş, market araştırmaları ve tabii ki bizim oyuna katmak istediklerimiz. Sadece tek bir şey değil. Evet, Battlefield 4 şu ana kadar yapmış olduğumuz en özgün, en yenilikçi şey olacak. Üzerinde daha fazla yorum yapamam çünkü hepsi bir sır. Ancak Battlefield 4'ün günümüz savaşlarını işleyerek iyi iş çıkaracağından eminiz." dedi ve hepimizin merak ettiği çok önemli bir noktaya parmak bastı:
 
"Bu demek olmuyor ki gelecekte bir Bad Company oyunu yapmayacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 43 Sn önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 16 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler