Beklenen Oyun Resident Evil 4 Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

28.01.2023 17:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan Resident Evil 4'ün Remake (yeniden yapım) sürümü için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu yepyeni ekran görüntüleri oyun içerisinde yer alacak olan Salazar Kalesi'ni bizlere sunuyor. Oyun, RE Engine oyun motoru ile geliştiriliyor.
 
RE4 Remake, 2005 yılında çıkış yapan orijinal oyunun yeniden yapım sürümü olacak
 
 
 
İlk olarak 2005 yılında çıkış yapan üçüncü şahıs, hayatta kalma, korku, nişancı oyunu Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü görsel anlamda birçok geliştirmeyi ve iyileştirmeyi bünyesinde barındıracak. Oyun bu sürüm ile beraber yeni teknolojiler ile beraber yeniden tasarlanacak ve bizlere sunulacak.
 
Oyunun ana hikayesi ve orijinal yapısının korunacağı bu remake sürüm 24 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun ayrıca Ray Tracing teknolojisini bünyesinde barındıracak. Ayrıca bu yapım Denuvo koruma teknolojisini kullanacak.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler