Beklenen Oyun Star Wars Jedi: Survivor'dan Üzücü Haber: Ertelendi!

01.02.2023 15:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor ertelendi. Daha önce 17 Mart tarihinde çıkış yapması planlanan oyun 28 Nisan'a ertelendi. Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan Survivor, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında ekip bir açıklama yaptı
 
 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Star Wars Jedi: Survivor'ın ertelenmesi hakkında ekip bir açıklama yaptı. Bu açıklama içerisinde şu ifadeler yer aldı: "Son üç yıldır Respawn'daki Jedi ekibi Star Wars Jedi: Survivor için sıkı bir şekilde çalışıyor. Cal Kestis'in hikayesinin bir sonraki bölümü şu anda tamamlandı. Bunu size duyurmaktan gurur duyuyoruz. Oyunun tamamlanmasının ardından artık son aşamaya odaklandık. Bu aşamada oyunun performansı ve kararlılığı üzerinde çalışılacak. Bunun yanı sıra oyundaki pürüzler ortadan kaldırılacak. 
 
Oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak için bu son aşamada biraz daha zamana ihtiyacımız var. Kaliteli bir yapım sunmak için Star Wars Jedi: Survivor'ın ertelenmesine karar verdik. Oyun artık 28 Nisan tarihinde sizlerle buluşacak."
 
İkinci oyun AMD'nin FidelityFX Super Resolution (FSR) desteğine sahip olacak ve Cal Kestis’in hikayesi devam ettirecek. Öte yandan oyun şu anda ön siparişlere açık. Steam'de standart sürümü 1.199,99 TL, Deluxe sürümü ise 1.599,99 TL'den satışta.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler