Bethesda, Az Ama Öz Oyun Çıkarmak İstiyor

07.08.2013 09:39 Alkan Adakaner


    Günümüzde Activision ve Electronic Arts gibi bazı firmaların her yıl çıkarabildikleri kadar oyun çıkarmaya çalıştıklarını görüyoruz; hatta bu yayıncıların stüdyolara yoğun baskı yaptığını da biliyoruz. Bethesda ise böyle bir firma olmak istemiyormuş.
 
   Pete Hines'ın açıklamalarına göre Bethesda hiç bir zaman yılda 20-30 oyun çıkarma amacında olan veya çok sayıda stüdyo alma amacında olan bir yayıncı olmayacak. Hines, kendilerinin yılda 1 adet büyük oyun çıkarma amacında olduklarını söylüyor. Tabii bu rakam 2,3 veya 4 de olabilirmiş, ama asıl önemli olan bu oyunların arkasında durup yüksek kalitede olduklarını denetleyebilmekmiş.
 
     Bethesda'nın Wolfenstein: The New Order, The Evil Within ve The Elder Scrolls Online'ı 2014 yılı içinde piyasaya çıkarması bekleniyor. Daha sonra ise Prey 2 ve Doom 4 gibi oyunlara sıra gelecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler