Bethesda Elder Scrolls Online'da Aylık Ödemeyi Savunuyor

12.03.2014 10:17 Samet Basri Taşlı


    The Elder Scrolls Online yakında çıkmaya hazırlanırken, oyunu deneyen bir çok kişi aylık ücret ile ödeme yönteminden şikayetçi. Yayıncı Bethesda ise oyununun 15$ ücreti hak ettiğini savunuyor.
 
     Halkla İlişkiler yardımcı başkanı Pete Hines bu konu ile ilgili olarak "Oyun için alacağımız desteğin oldukça kuvvetli olacağını ve ödediğiniz dolarların hakkını verebileceğini hissediyoruz. Ayrıca size içerik desteği sağlamak konusunda ise kendimizden oldukça eminiz." açıklamasını yaptı.
 
     Ayrıca Pete Hines, Elder Scrolls Online'ın free-to-play modele geçmesi durumunda, "daha düşük bir oyun" olacağına inandığını söyledi.Yeni içeriklerin komik şapkalar veya yeni silahlar olmayacağını özellikle belirten Hines, bu içeriklerin gerçek olacağını, dikkate değer ve sanki bir DLC gibi düzenli olacağını söyledi. 
 
     "Bu devasa bir 'İstediğin yere git, istediğin şeyi yap' oyunu ve biz bu tür bir tecrübenin aylık ücret vermeye değer olduğuna inanıyoruz." diyen Hines "Oyun için en iyi ve en havalı tecrübeye ev sahipliği yapabileceğini düşüğündüğümüz şekilde çıkartmak istiyoruz. Bu da bir çok insanı, bir çok içerik yaratıcısını çalıştırıp, düzenli olarak yeni içerik gelmesini sağlamak demek; her dört haftada, beş haftada veya altı haftada bir. İlginizi çekip oynamak isteyeceğiniz içerikler." açıklaması ile, bütün oyunculara hitap eden içerikler eklemek istediklerini belirtiyor.
 
     Elder Scrolls Online önümüzdeki Nisan ayı başlarında PC için çıkıyor. Konsol versiyonu ise Haziran ayında oyuncuların beğenisine sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler