Bethesda, Fallout 4'e veya Yeni TES'e Yoğunlaştı

15.04.2013 18:47 Tunahan Başol


     Son yıllarda çıkan en iyi RPG oyunları arasında yer alan The Elder Scrolls V: Skyrim için şu ana kadar üç adet indirilebilir içerik hazırlandı. Görünüşe göre, Dawnguard, Heartfire ve Dragonborn'un ardından Skyrim için yeni bir DLC gelmeyecek.
 
     Uzun süredir DLC'ler, Kinect desteği, Steam Workshop desteği ve güncellemeler üzerinde çalışan yapımcı ekip, artık tüm dikkatini Bethesda'nın yeni oyununa verecek.
 
"Ekibimizin bazı bölümleri, bir sonraki önemli projemiz için hazırlıkları yapmaya başladılar, ancak bu oyunun bizim en büyük ve en önemli işimiz olması için stüdyonunun tam dikkati gerektiriyor."
 
     Geliştiriciler, açıklamanın devamında Skyrim'in hala bazı hatalara sahip olduğunu bildiklerini ve bunları düzelteceklerini de belirtmişler. Yani her şeye rağmen Skyrim'e olan destek kesilmeyecek.
 
     Diğer yandan oyuncuların istediği mızrak ve diğer içeriklerin bundan sonra oyuna eklenmesi zor gibi. Ancak Bethesda'nın Fallout 4 veya yeni bir The Elder Scrolls'a yoğunlaştığını düşünürsek oyuncular bu durumu kabul edebilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 23 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 40 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler