Bethesda Game Studios Yeni Nesile Hazırlanıyor

Skyrim'de bizi oldukça etkileyen çevre detayları, sonraki nesilde nasıl olur düşünemiyoruz bile
04.05.2012 10:55 Alkan Adakaner

 
     Bethesda'nın kendi oyun geliştirme ekibi olan Bethesda Game Studios gözünü yeni nesile dikti. Bu nesilde The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3 ve The Elder Scrolls V: Skyrim'i geliştiren ekip yeni nesil için iş ilanı verdi. Bu iş ilanı şu sözlerle duyuruldu:
 
    "Bethesda Game Studios yüksek teknolojiye sahip olacak henüz duyurulmamış bir yeni nesil oyunda çalışmak için deneyimli programcılar arıyor"
 
    İş başvurusu yapacakların oyun geliştirme konusunda 5 yıl deneyimli olmasını zorunlu koşan Bethesda Game Studios, ayrıca başvuru yapacakların DirectX 11 konusunda bilgili olmasını da istiyor. Bu da yeni neslin bize neler getireceği konusunda küçük bir bilgi diyebiliriz.
 
     Önceki nesilde The Elder Scrolls IV: Oblivion'u Xbox 360 piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra bu konsola çıkaran Bethesda bakalım yeni nesilde de benzer bir hamle yapacak mı? Mesela Fallout IV yeni neslin çıkışında hazır olursa bu harika olurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler