Bethesda Notch'un Yakasını Skyrim'de de Bırakmıyor

16.11.2011 00:02 Samet Konuksal

     Hatırlayacağınız üzere Minecraft'ın yapımcısı Markus "Notch" Persson'un yeni yapımcı ekibiyle birlikte Scrolls isimli bir oyunun yapımına başlamasının ardından Bethesda ile arası bozulmuştu. Bethesda Notch'un, The Elder Scrolls ismini kullanmasından dolayı kendisini mahkemeye vermişti.
 
     Bu süreç içerisinde Minecraft'ın yapımcısı hep ironik cevaplarla karşımıza çıkmıştı. Hatta Notch bir keresinde Bethesda'daki yetkilileri Quake maçına çağırmış, eğer kaybederse Scrolls'un ismini değiştireceğini söylemişti.
 
     Herneyse, gel zaman git zaman mahkeme tahmin edebileceğiniz üzere Notch'un leyhine sonuçlanmıştı. Yani Bethesda'nın itirazı kabul edilmemişti. Ancak görünüşe göre Bethesda Notch'un yakasını bırakacak gibi değil.
 
     Skyrim'i çıktığından beri durmak bilmeden oynayan hayranları oyunda Minecraft temalı bir kazma keşfetti. Kazmanın ismi, "Notched Pickaxe". Tabiki oyuncu topluluğuyla arası iyi olan Notch'un bu görüntüyü görmesi de fazla geç olmadı.
 
     Minecraft'ın yapımcısı Notch ise durumu yine esprili bir cevapla geçiştirdi ve Todd Howard'a bir göndermede bulundu; "Ben de Minecraft'a 'Toddhowared Pickaxe' isminde bir kazma ekleyeceğim."
 
     Notched Pickaxe'i aşağıdan görebilirsiniz. Peki Toddhowared Pickaxe nasıl olacak? Hiç bir fikrimiz yok!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler