Bethesda, Sıradaki Skyrim DLC'sine Gözünü Dikti

26.06.2012 23:52 Levent Polater

 
    Bethesda, Xbox 360 için yeni Skyrim ek paketi Dawnguard'ı yayınladı. Yılın oyunundan bahsediyorsak, Dawnguard'ın Bethesda için tatmin edici satışlara ulaşmasını beklemek de doğru olur. Alınan bilgilere göre Bethesda, Dawnguard'ı noktalar noktalamaz yeni bir içerik yapmak için hazırmış, fakat tek sorun sıradaki DLC'nin ne içereceğine karar verememişler.
 
    Skyrim'in tasarımcılarından Matt Carofano, firmanın Xbox 360'a bugün çıkan Dawnguard'a tamamen odaklandığını ve her şey yolunda giderse gelecekte oyunu genişletip daha iyi bir hâle getirmek istediklerini dile getirdi: “Vampirler, iyi bir hikaye ile yola çıkamadığımız yaratıklardı, bu yüzden bu içeriğe odaklanıp insanların yapımı farklı yönden oynamalarını istedik." dedi.

    Dawnguard, Xbox 360 için özel anlaşma gereği yapılan 1 aylık süre dolduktan sonra PC ve PS3'e de çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım sıradaki Skyrim içeriği neyle ilgili olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler