Bethesda, Skyrim'i Yeni Nesle Listeledi!

09.01.2014 08:54 Samet Konuksal


    Sadece 2011'in değil, bu neslin en beğenilen oyunlarından birisi olan The Elder Scrolls V: Skyrim, açık dünyalı RPG deneyimini dolayısıya yaşatmıştı. PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyun, yeni nesil için listelendi. 
 
    Bethesda'nın resmi sitesine baktığımızda Skyrim'in platformları arasında PS4 ve Xbox One da karşımıza çıkıyor. Sitelerden gelen haberlere göre Bethesda, bazı basın mensuplarına 12 Ocak'ta yapılacak bir duyuru için mailler göndermiş. Yani Skyrim'in resmi duyurusu 12 Ocak'ta gerçekleşebilir.
 
    Peki yeni nesilde bizi nasıl bir Skyrim bekliyor olacak? Şahsen benim aklıma ilk olarak PC'lere sunulan "High Resolution Texture Pack" eklentisi geldi. Yani Bethesda, zaten önceden geliştirmiş olduğu daha kaliteli görsel sunan paketi kullanarak yeni nesle bir çıkış yapabilir. Bekleyip görelim..
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler