Bethesda'dan Fallout 4'ün Çıkışı için Oyunculara Teşekkür Mektubu

11.11.2015 18:09 Tunahan Başol

 
     Yıllar süren bekleyişin ardından dün piyasaya çıkarak pek çok oyuncuyu sosyal hayattan soyutlayan Fallout 4, Steam'de uzun süredir geçilmeyen oyunları geçmiş, oldukça başarılı inceleme puanları almıştı. Bethesda, oyunu oynayan oyuncular için bir teşekkür mektubu yayınladı.
 
"Fallout 4'ü en sonunda sizlerle paylaştığımız için çok heyecanlıyız. Oyunu oluşturmakla, sayısız saatler boyunca oynamak ve ayarlamalar yapmakla geçen 4 son yılda sadece bir tek şeyden yoksunduk -sen.
 
Nasıl bir karakter oluşturacağın, hangi seçimleri yapacağın, ne inşa edeceğin veya ne bulabileceğin hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bu bizim için oyunları özel yapan şey. Benimseyeceğin, keşfedecek şeylerle dolu dünyalar yapmayı seviyoruz. Kasıtlı olarak oyunda ne olacağı çok fazla göstermedik ve konuşmadık. Orası senin keşfetmen için (ve keşfedecek çok şey var).
 
Bu oyunu yaparken bize verdiğiniz inanılmaz destek için hepinize ne kadar teşekkür etsek az. Umarız Fallout 4'ü geliştirirken eğlendiğimiz kadar sen de eğlenirsin. Maceralarınızı duymak için sabırsızlanıyoruz.

Bethesda Game Studios"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler