Bir Sonraki Battlefield Askeri Temada Olacak

20.11.2014 13:01 Tayfun Kumaş

 
    Visceral Games'in geliştirdiği Battlefield: Hardline, önümüzdeki mart ayında polisiye bir tema ile karşımızda olacak. Askeri bir temada olan Battlefield serisi, ilk defa polisiye bir temaya geçerek oyunculara polis/hırsız kovalamacası yaşatarak bizlere değişik bir deneyim sunacak.

    Battlefield 5 ile ilgili konuşmak için çok erken ancak 2014 UBS Uluslararası Teknoloji Konferansında konuşan EA yetkilisi Blake Jorgensen, yeni Battlefield hakkında ufak bir bilgi verdi. Yeni Battlefield'ın eğlenceli olacağını dile getirirken açık bir dil ile şu açıklamayı yaptı: "Yeni Battlefield'ı soruyorsanız, oyun elbette askeri temasına geri dönecek" diyerek açık bir şekilde bir sonraki oyunun teması hakkında bilgi verdi.

    Battlefield Hardline'dan sonra hangi oyun çıkar bilemeyiz ancak muhtemelen Battlefield 5 duyurusu da böylelikle geldi diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler