Birbirinden Çılgın Playstation 4 Tasarımları

25.10.2010 16:08 Levent Polater



  
    3DS'in çıkacak olması Sony'yi harekete geçirmek zorunda bıraktı. Şu anda onaylanan söylentiler doğrultusunda PSP-2'nin geliştirildiğini biliyoruz. Ev konsolları konusunda şu anda bir gelişme yok ama zamanın daraldığı da bir gerçek.
 
    Tabi bize kalsa her 2 senede bir yeni konsol çıksa da olur, ancak şirketlerin satış politikaları buna izin vermiyor. Bu yüzden bazı oyunseverler de kendi sıradaki nesil oyun konsol tasarımlarını kendileri oluşturuyorlar. Bundan önce PSP 2 ve Xbox 720 için sizlere sahte tasarımlar göstermiştik. Şimdi de Playstation 4 tasarımlarına bakmaya ne dersiniz?
 
    Aşağıdan bununla ilgili 10 farklı tasarıma göz atabilirsiniz. Unutmayın, bunların hepsi sahte tasarımlar. Sizce hangisi bu sıfata en çok yakışır?
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler