Black Ops: Declassified Detaylandırıldı

14.08.2012 20:51 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz E3 fuarında Playstation Vita'ya özel duyurulan fakat hakkında fazla bir bilgiye erişemediğimiz Call of Duty: Black Ops - Declassified, Gamescom'da detaylandırıldı. Sony, oyunun singleplayer ve multiplayer kısımları adına bilgiler paylaştı.
 
    Belirtilenlere göre Black Ops: Declassified'in online kısımı 4'e karşı 4 maçları içerecek. Bu kısımda Call of Duty serisinin meşhur modları yer alacak. Henüz net liste bilinmese de, Team Deathmatch ve Kill Confirmed onaylananlardan.
 
    Kendine özel bir hikayeye sahip olacağı daha önce açıklanan Black Ops: Declassified'in senaryosu da detaylandırıldı. Açıklamaya göre Black Ops: Declassified, daha önce yayınlanan Black Ops ile önümüzdeki dönemde gelecek olan Black Ops 2'nin hikayeleri arasında bir yer tutacak. Hikaye adına henüz daha fazla ayrıntı paylaşılmadı.
 
    Bu arada son olarak, Call of Duty: Black Ops - Declassified'in bir de PS Vita Bundle sürümü duyuruldu. Oyunun Bundle sürümü, özel bir Playstation Vita konsolunu, saklama kabını ve oyunun kendisini içerecek. Çıkış tarihi, fiyatlandırma henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Declassified Platformlar: VITA Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler